Conceptio® Férfi termékenység növelő vitamin – 2 havi adag

27 000 Ft (ÁFA az árban)

Elfogyott

Franciaország első számú férfi termékenység növelő vitaminja 2010 óta!

Tegyétek magatokat pároddal termékenyebbé és készüljetek fel együtt a babaprojektre Franciaország vezető férfi termékenységfokozó étrend-kiegészítőjével, a Conceptio® Férfiaknak vitaminnal!

Mert, egy babához ketten kelletek! (KATT A LETÖLTÉSHEZ)

A Conceptio® Férfiaknak termékenység növelő étrend-kiegészítő kifejezetten arra lett fejlesztve, hogy a férfiak spermájának minőségét javítva segítse a gyermeket tervező párt a minél előbbi fogantatásban. A petesejt megtermékenyítéséhez  egyetlen életképes, mozgékony, morfológiailag megfelelő spermiumra van szükség.

Az elmúlt 50 évben, számos tanulmány mutatott ki több mint 50%-os csökkenést mind a spermiumok számában, mind a mozgékonyságában1. Bár a meddőség hátterében több ok is meghúzódhat, nagyobb eséllyel van probléma a férfi termékenységével, ha

 • Dohányzik
 • Elmúlt 40 éves
 • Napi három kávénál többet iszik
 • Napi egy pohár bornak megfelelő alkoholnál többet iszik
 • El van hízva
 • Szennyezett környezetben él vagy dolgozik
 • Sokat stresszel

Ezek a faktorok mind az oxidatív stressznek kedveznek, ami a férfi meddőségi problémák hátterének csaknem felében áll.2 A Conceptio® Férfiaknak férfi vitamin a benne lévő vitaminok és antioxidánsok segítségével csökkentik az oxidatív stresszt és javítják a sperma minőségét. 

A Conceptio® Nőknek és a Conceptio® Férfiaknak csomagban is kapható, hogy együtt tegyétek meg az első lépést a szülővé válás folyamatában. Hiszen egy babához ketten kelletek. A tervezési szakasztól kezdve a gyereknevelésig.

Elfogyott

Cikkszám: AD_CON_MA_1-1-2 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Conceptio® Férfi termékenység növelő vitamin magas mennyiségű és tiszta L-karnitin tartalmával és a CoQ10 koenzimmel együttműködve energizálja a spermiumot, ami a mozgékonyságát segítve serkenti a férfi termékenységet. DHA tartalma javítja a spermium minőségét. A  férfi vitamin cink tartalma által segít a normál termékenység és megtermékenyítés folyamatában, szelén tartalma pedig hozzájárul a megfelelő spermaképződéshez. A cink és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Conceptio Férfi termékenység növelő vitamin egyedülálló formulája tartalmaz egy exkluzív, szabadalmazott komplexet: ez az ENZY OX®, mely a Laboratoire des Granions® kizárólagos védelme alatt áll. Ez a lágy zselatin kapszula tartalmaz többek között E-vitamint, amely olyan antioxidáns, ami hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint B6-vitamint, ami az immunrendszer természetes működéséhez járul hozzá.

További információk és leírások a termékről és a kapcsolódó témaköröktől a Blog menüpont alatt találhatóak.

Termékösszetétel:

 • L-karnitin 3 g
 • Szacharóz 1,1 g
 • Cink 10 mg
 • Szelén 50 µg
 • Halolaj 1705 mg + DHA 800 mg
 • Q10 koenzim 30 mg
 • E-vitamin 12 mg
 • B6-vitamin 1,4 mg

Használati útmutató: A pár férfi tagja oldja fel 1 tasak tartalmát egy pohár vízben és vegye be reggeli közben, majd vegyen be 3 lágy zselatin kapszulát este vacsora közben. Az ajánlott szedési idő 6 hónap. Használatát már a terhesség tervezésekor ajánlott elkezdeni!

 1. E. Carlsen et al., Evidence for decreasing quality of semen during past 50 years, BMJ sept. 92, vol.305:609-613 2Marmar et al. (1975), Caldamone et al. (1979)
 2. Oliva R. (2006). Protamines and male infertility. Human Reproduction, 12 (4), 417-435. doi: 10.1093/humupd/dm1009.
 3. Marmar et al. (1975), Caldamone et al. (1979)

További információk

Rendkívül Magas L-Karnitin tartalom

A Laboratoire des Granions® által kifejlesztett Conceptio® Férfiaknak 3 g L-karnitin tartalmával növeli a spermium minőségét. A 3g hatóanyagmennyiség egyedülállóan kimagasló a jelenleg a piacon kapható termékek között.

Egyedülálló ENZY OX® formulát

A cink és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ez az egyedülálló formula tartalmaz egy exkluzív szabadalmazott komplexet: ez az ENZY OX®, mely a Laboratoire des Granions® kizárólagos védelme alatt áll. Ez a lágyzselatin kapszula tartalmaz többek között E vitamint, amely olyan antioxidáns, ami hozzájárul a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint B6 vitamint, ami az immunrendszer természetes működéséhez járul hozzá.

Csomagban is kapható

A Conceptio® Nőknek és a Conceptio® Férfiaknak csomagban is kapható, hogy együtt tegyétek meg az első lépést a szülővé válás folyamatában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Conceptio® Férfi termékenység növelő vitamin – 2 havi adag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

 • Átmenetileg nem elérhető

  Conceptio® Nőknek babatervező vitamin

  4 199 Ft (ÁFA az árban)
  Részletek
 • Átmenetileg nem elérhető
  Akció

  Conceptio® Babatervező Vitamincsomag Nőknek és Férfiaknak

  13 999 Ft (ÁFA az árban)
  Részletek

Cím