COVID-19 jótékonysági póló

COVID-19 jótékonysági póló

3 990 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

A COVID-19 jótékonysági pólóról:

Mi a DiamondLilynél úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy támogassuk egymást. Különösen a jelenlegihez hasonló járványhelyzetben.

Ezért a partnereinkkel együttműködve arra jutottunk, hogy szeretnénk támogatni a frontvonalon küzdő egészségügyi kollégáinkat olyan formában, amely lehetővé teszi számukra a szükséges eszközök beszerzését.

Mint ahogy Ti is tudjátok a világon mindenhol nagyon nehéz hozzájutni a megfelelő védőfelszerelésekhez, és ha sikerül is, az sokszoros áron lehetséges csak.

A COVID-19 jótékonysági póló megvásárlásával támogatod a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóit, akik a járvány kitörése óta szakadatlanul azon küzdenek, hogy megőrizzék az emberek biztonságát és a fertőzöttek életét óvják.

Az adományokat minden hónap végén utaljuk át a megfelelő alapítványukon keresztül.

Cikkszám: covid-19-jotekonysag-polo Kategóriák: ,

Leírás

További részletek a COVID-19 jótékonysági póló hátteréről:

Nagyon fontos volt számunkra, hogy a póló gyártásában és szállításában csak hazai szereplőket alkalmazzunk, hiszen ezekben az időkben fontos, hogy minél kevesebbet utazzon egy áru, minél kevesebb kézen menjen keresztül. Szerettünk volna a kezdeményezésbe minél több hazai szereplőt tudunk bevonni, mert ezzel segítünk nekik is megőrizni álláshelyeket és összefogjuk őket azzal a szándékkal, hogy minél hamarabb leküzdhessük ezt a járványt.

Tudjuk, hogy ebben a helyzetben mindenki lehetőségeihez mérten szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a COVID-19 járvány minél hamarabb véget érjen, és a lehető legkevesebb veszteséggel járjon. Ezért szeretnénk mi is, a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak támogatásával hozzájárulni ehhez. Támogasd őket te is egy jótékonysági póló megvásárlásával.

A Fruit of the Loom gyártmányú COVID-19 jótékonysági póló hazai vállalkozók bevonásával készül, és a kiszállításnál ugyanúgy a GLS futárszolgálat van segítségünkre, akik már számos alkalommal bizonyítottak és most is a legmagasabb elvárásoknak megfelelően védekeznek a járvány ellen.

A pólók környakúak és 100%-ban pamutból készültek. Az egészségügyi dolgozók iránti tiszteletből a pólókat egyelőre csak egy színben, fehérben, árusítjuk. Ezzel is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a COVID-19 jótékonysági póló megvásárlásával az egészségügyi dolgozókat támogatja.

Ha megvásárolod a terméket, vásárlásod értékének egy részével a kórház dolgozóit támogatod te is.

A Dél-pesti Centrumkórház által kiadott további tájékoztatókat itt olvashatsz: https://www.dpckorhaz.hu/koronavirussal-kapcsolatos-tajekoztatok/

Ha esetleg más termékeink érdekelnek, tekintsd meg őket a webshopunkban.

További információk

Jótékonysági termék

Fontos tudnod, hogy a termék vásárlásával a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóit (különösen az infektológiai osztályon) támogatod, hogy mindig készen álljanak és megfelelő eszközeik legyenek a vírusfertőzöttek ellátására.

Egy színben kapható

Ezzel is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a COVID-19 jótékonysági póló megvásárlásával az egészségügyi dolgozókat támogatja.

Méret

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„COVID-19 jótékonysági póló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük