KegelSmart™ medencefenék erősítő eszköz

KegelSmart™ medencefenék erősítő eszköz

42 000 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

További információ és leírás a termékről és a medencefenéki izmok edzéséről és azok működéséről a Blog menüpont alatt illetve a leírásban található.

 

Cikkszám: AD_INT_KS_1 Kategóriák: ,

Leírás

A világ első intelligens Kegel tréner eszköze

A forradalmi KegelSmart™ medencefenék erősítő eszköz új módot biztosít a Kegel gyakorlatok elvégzésére – megjegyzi az izomösszehúzódás erősségét és mindig a megfelelő szintet állítja be az Ön számára.

A szakértők által létrehozott eszközzel, minden gyakorlat könnyen követhető és kevesebb, mint napi 5 perc alatt teljes medencefenék edzést biztosít. Az intim torna sosem volt még ennél egyszerűbb!

Ideje a nőknek tudatosan odafigyelniük az intim egészségükre; a KegelSmart™ medencefenék erősítő eszköz könnyebbé és még hatékonyabbá teszi a gyakorlatokat.

Biztosak vagyunk benne, hogy a KegelSmart™ használata után hamarosan te is elkezded érezni a javulást, és végül majd egy kellemetlen emlék lesz csupán. Világszerte minden használónk javulásról számolt be mindössze nehény hetes használat után.

Csak ennyit kell tennie:
HÚZZA ÖSSZE a hüvelyét, amikor rezeg
ENGEDJE EL, amikor abbahagyja

Angol nyelvű infomációkat az alábbi linkekre kattintva olvashatsz róla:

https://www.womenshealthmag.com/health/a19938350/kegel-tools/

https://vocal.media/viva/i-tested-the-kegelsmart-by-intimina-here-s-why-i-love-it

Vagy nézd meg az alábbi videót:

A KegelSmart™ tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használj egy víz alapú síkosító gélt is!

Az eszköz használata nem javasolt terhesség alatt és a szülés utáni korai regenerációs fázisban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

További információk

Megjegyzi a medencefenék erősségét

A KegelSmart™ fejlett érintési érzékelőket használ a medencefenék erejének, kitartásának és reakció idejének a feljegyzésére minden intimtorna edzésnél.

Automatikusan beállítja a szintet

Ezt az információt arra használja fel, hogy automatikusan kiválasszon egyet az 5 szint közül a következő edzésre. Ahogy fejlődik, a KegelSmart™ végig vezeti a szinteken a nehezebb gyakorlatokért – így gyorsan erősíthet.

Rezgés által vezetett program

A KegelSmart™ minden edzést gyengéd rezgés segítségével irányít. Automatikusan meghatározza a Kegel gyakorlat hosszát és ritmusát, így egyszerűen csak követnie kell a rezgéseket minden egyes gátizomtorna alkalmával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KegelSmart™ medencefenék erősítő eszköz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük