ZyMōt™ ICSI – hímivarsejt szelektáló chip

ZyMōt™ ICSI – hímivarsejt szelektáló chip

89 490 Ft (ÁFA az árban)

A termékről további információkat a leírás menüpont alatt olvashat.

A Zymot chipeket már minden hazai központban ismerik és használják. A kiszállítás körülbelül 2-3 munkanapot vesz igénybe, személyes átvételre nincs lehetőség. A rendelés megjegyzésében fel kell tüntetni, hol lesz felhasználva a chip és melyik orvos által.

További információk és leírások a termékenységről és az ezzel kapcsolatos problémákról a Blog menüpont alatt találhatóak.

Cikkszám: ZyMOT_ICSI_1 Kategória:

Leírás

A ZyMōt™ termékcsalád legelső tagja

A ZyMōt™ ICSI Mikrofluid Hímivarsejt Szelektáló Chip egy reprodukciós eljárásoknál használható eszköz. Segítségével megnő a szakemberek által begyűjthető, jó minőségű és életképes spermiumok száma, melyet ezután a mesterséges megtermékenyítési ciklusokban használnak.

A reprodukciós eljárások során sokszor esik szó arról, mi az inszemináció menete, de kevés információ áll rendelkezésére a párnak, mi történik a leadott mintával.

A hagyományos módszer az, hogy a spermát beteszik egy speciálisan erre a célra fejlesztett centrifugába, mielőtt felhasználják azt az inszeminációhoz vagy egyéb lombikprogramhoz. A probléma ezzel a módszerrel azonban az, hogy a centrifugálás során a spermiumok DNS-e fragmentálódik, tehát sérül és a spermium életképessége romlik.

A ZyMōt™ ICSI Hímivarsejt Szelektáló Chip ezt igyekszik kiküszöbölni azzal, hogy a centrifugát helyettesíti.

A ZyMōt™ ICSI-n összesen 5db egyenként 2µL űrtartalmú átvezető csatorna található.

Mivel annak eldöntéséhez, hogy Önnek vagy párjának javasolt-e a termék használata, kivizsgálásokat követő orvosi szakvélemény szükséges, illetve a terméket is csak szakember használhatja, ezért azt csak reprodukciós centerek, intézetek és rendelők ajánlásával tudjuk kiadni.

A terméket használó reprodukciós centerek, intézetek és rendelők listájáért kérjük, érdeklődjenek az info@adexilis.com e-mail címen!

Vonatkozó hivatalos publikációk (angolul):

Effects of the microfluidic chip technique in sperm selection for intracytoplasmic sperm injection for unexplained infertility: a prospective, randomized controlled trial

Microfluidic selection of spermatozoa retains chromatin integrity and yields higher pregnancy rates

Exhaustion of Racing Sperm in Nature – Mimicking Microfluidic Channels During Sorting

Iratkozz fel hírlevelünkre!

További információk

Teljesen újszerű megoldás

A Stanford és Harvard egyetemek kutatólaborjaiban kifejlesztett FertileChip egy már korábbról ismert mechanika alapján jelent teljesen új megoldást a termékenységi gondok kezelésében. A felúsztatásos technikának köszönhetően pedig a chip használatakor gyakorlatilag kivédhető a centrifugák használatakor jelentkező DNS fragmentáció.

Rendkívül nagy hatékonyság

A lapka használatával lehetővé válik a legjobb minőségű, legmozgékonyabb hímirvarsejtek leválogatása. Így valóban csak a letéletképesebb spermiumok kerülnek beültetésre, így biztosítva a nagyobb siker rátát. Ezzel az eljárással azoknak a spermiumoknak a száma, amelyek egészségesek és életképesek 45%-ról 98%-ra nő .

5 darab kivezető csatorna

A ZyMōt™ ICSI lapkán összesen 5 darab 2µL-es űrtartalmú csatorna segíti a megfelelő hímivarsejtek leválogatását. Használatát főként ICSI eljárásban ajánljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZyMōt™ ICSI – hímivarsejt szelektáló chip” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím