Küldetésünk

A DiamondLily oldal azért jött létre, hogy megkönnyítse a nők életét. A női egészséggel kapcsolatosan kívánunk segítséget nyújtani minden nőnek az első mensturációtól a menopauzán át, az élet minden szakaszában.

Küldetésünk , hogy megoldást, tippeket és tanácsokat kínáljunk minden felmerülő női egészségügyi problémára, legyen az akár:

DiamondLily női egészség logo küldetésünk

  • inkontinencia
  • medencefenéki izmok gyengesége
  • fogamzásgátlás
  • termékenység, terhesség
  • terméketlenség, meddőség
  • menstruáció
  • intim- és szexuális egészség
  • hormonok
  • mentális egészség
  • nőgyógyászat és női egészség egyéb területei

A DiamondLily tehát azért is különleges, mert ezek a témakörök összegyűjtve, átfogóan, egy helyen találhatók meg oldalunkon. Ezáltal időt és energiát spórolunk meg Önnek!

Inkontinencia

Egyik kiemelkedő területünk az inkontinencia és a medencefenék egészsége: 3 nőből 1 a medencefenék valamilyen betegségével, például vizelet-elcseppenéssel küzd. Ez a panasz nem csak az időseket, hanem többek között a szülés után álló nőket, az anyukákat érinti a legnagyobb arányban, kortól teljesen függetlenül. Szégyenérzet miatt viszont a nők nem mernek beszélni róla, és átlagosan csak 6-8 év elteltével fordulnak szakemberhez. Küldetésünk , hogy ez megváltozzon, ugyanis a probléma időben még visszafordítható és kezelhető lenne. Ennek érdekében igyekszünk minél szélesebb körben ismertté tenni az inkontinenciát, hogy érintett nőtársaink tünetei és kellemetlen pillanatai mielőbb megszűnjenek, és minőségi életet élhessenek.

Fogamzásgátlás

A másik fő területünk, amiről igyekszünk tájékoztatni a hölgyeket, az a fogamzásgátlás. Megtalálni a legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert bizony nem könnyű feladat, ráadásul egyénileg nagyon változó lehet, hogy éppen mi a legoptimálisabb. Küldetésünk , hogy megismertessük az elérhető módszereket, hírt adjunk az újdonságokról, felhívjuk a figyelmet az egyes módszerek veszélyeire és mellékhatásaira, eloszlassunk bizonyos tévhiteket és alternatív, modernebb megoldásokat kínáljunk.

diamondlily küldetésünk női egészség

AZ OLDAL FUNKCIÓI

Webshop

A DiamondLily Webshopban kizárólag a legmodernebb, legkülönlegesebb termékek találhatók meg, amik a női egészségügyi problémákra innovatív megoldást kínálnak. Prémium kategóriás termékeinket különös odafigyeléssel válogatjuk meg, ugyanis célunk, hogy oly módon nyújtsanak megoldást a problémákra, hogy közben ne rontsák a nők egészségét más szempontból.

Blog

A DiamondLily Blogon olyan tudományos jellegű cikkeket osztunk meg, amik könnyen érthető nyelvezettel íródnak, mert számunkra fontos, hogy mindenki részére segítséget nyújthassanak. Blogunkon saját írásainkon kívül lehetőséget nyújtunk olvasóinknak is, hogy hallattassák hangjukat: bárki beküldhet érdekes cikkeket, melyeket elbírálás után közzéteszünk!

Facebook csoport

A DiamondLily annyira elkötelezett a nők számára történő segítségnyújtás iránt, hogy egy zárt Facebook csoportot is elindított nőgyógyászati témakörben. A Minden, ami nőgyógyászat csoportban a tagok megoszthatják egymással nőgyógyászati problémáikat, élményeiket, véleményeiket és a felmerülő kérdéseiket. A csoportban nőgyógyász orvosok is vannak, akik szakszerű választ nyújtanak a felmerülő kérdésekre.

Reméljük, hogy a DiamondLily minden magyar nő számára egy olyan közösségi hely lesz, ahová bizalommal fordulhat!

DiamondLily