VSL#3 étrend-kiegészítő por – 10X4,4g tasak

VSL#3 étrend-kiegészítő por – 10X4,4g tasak

A VSL#3 egy erősen koncentrált étrend-kiegészítő, amely 450 milliárd, 8 különböző törzsből származó, fagyasztva szárított, élő tejsavbaktériumot és bifidobaktériumot tartalmaz tasakonként. Minden törzset külön-külön választottak ki, majd fagyasztva szárították őket, hogy túléljék a gyomor zord körülményeit; a belekbe érve pedig baktériumkolóniákat hozzanak létre.

A VSL#3 étrend-kiegészítő fagyasztva szárított élő baktériumokat tartalmaz, melyek a bélben található baktériumegyensúly megteremtését segíthetik. Az emberi test több trillió baktériumnak ad otthont, jó és rossz baktériumnak egyaránt, melyek egy része az emésztőrendszerben található, és segítenek az ételek emésztésében, a bélrendszer egészségének fenntartásában. Az emésztés egy összetett folyamat, mely során az élelmiszer tápanyagokra bomlik, majd a véráramba kerülve szívódik fel és kerül testünk sejtjeihez. A szervezetben lévő baktériumok tehát alapvető funkciókat látnak el, így segítik túlélésünket.

Keresse a patikákban!

Cikkszám: vsl3-10-4g-tasak Kategória:

További információk

Tömeg0.5 kg
Összetevők

A VSL#3 egy étrend-kiegészítő, amely 450 milliárd, 8 különböző törzsből származó liofilizált tejsavbaktériumot és bifidobaktériumot tartalmaz tasakonként.

Összetétel: Maltóz, liofilizált tejsavbaktérium és bifidobaktérium*, kukoricakeményítő, csomósodásgátló (szilícium-dioxid).

A VSL#3 nem tartalmaz allergéneket, például szóját, glutént vagy laktózt.

*450 milliárd, liofilizált tejsavbaktérium és bifidobaktérium tasakonként:
S. thermophilus BT01, B. breve BB02, B. longum BL03**, B. infantis BI04***, L. acidophilus BA05, L. plantarum BP06, L. paracasei BP07, L. delbrueckii subsp. bulgaricus BD08****

**Legújabb osztályozása: B animalis. subsp. lactis BL03.

*** Legújabb osztályozása: B. animalis subsp. lactis. BI04.

**** Legújabb osztályozása: L. helveticus BD08.

Hogyan kell szedni?

A tasak tartalmát oldja fel vízben, joghurtban, almalében vagy egyéb hideg, szénsavmentes folyadékban, majd azonnal igya meg. VSL#3 tasak könnyedén kezelhető, akár táskájában is elfér. A bélflóra beállítása néhány napot vagy hetet is igénybe vehet; akár 1 hónapig is eltarthat, hogy a bél kolonizációja optimálisan stabil legyen.

Az ajánlott napi adag 1-2 tasak (4,4-8,8 g).

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl.

A VSL#3 a lejárati idő végéig használható fel.

Gyermekektől elzárva tartandó. 3 éves kor alatt nem adható!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Hogyan kell tárolni?

A VSL#3 élő baktériumokat tartalmaz. Életképességük teljes megőrzése érdekében a termék hűtőszekrényben (2°C – 8°C) tárolandó. VSL#3 termékek hűtése biztosítja, hogy a baktériumkeverék megőrizze minőségét a termék eltarthatósági ideje végéig (24 hónap). A VSL#3 szobahőmérsékleten legfeljebb 7 napig tárolható a hatás befolyásolása nélkül. 25 °C-nál magasabb hőmérsékleten azonban nem tartható. Gyermekek elől elzárva tartandó!