FERTILE PLUS™ – hímivarsejt szelektáló chip

FERTILE PLUS™ – hímivarsejt szelektáló chip

A termékről további információkat a leírás menüpont alatt olvashat.

További információk és leírások a termékenységről és az ezzel kapcsolatos problémákról a Blog menüpont alatt találhatóak.

Cikkszám: AD_FERT_PLUS_1 Kategória:

Leírás

A “FERTILE-család” legnépszerűbb tagja

A FERTILE PLUS™ Mikrofluid Hímivarsejt Szelektáló Chip egy reprodukciós eljárásoknál használható eszköz. Segítségével rendkívül megnő a szakemberek által begyűjthető, jó minőségű, életképes spermiumok száma, melyet a mesterséges megtermékenyítési ciklusokban használnak.

A reprodukciós eljárások során gyakran esik szó arról, mi az inszemináció menete, de kevés információ áll rendelkezésére a párnak, mi történik a leadott mintával. A hagyományos módszer az, hogy a spermát beteszik egy speciálisan erre a célra fejlesztett centrifugába, mielőtt felhasználják azt az inszeminációhoz vagy egyéb lombikprogramhoz. A probléma ezzel a módszerrel azonban az, hogy a centrifugálás során a spermiumok DNS-e fragmentálódik, tehát sérül és a spermium életképessége romlik.

A FERTILE PLUS™ Mikrofluid Hímivarsejt Szelektáló Chip ezt igyekszik kiküszöbölni azzal, hogy a centrifugát helyettesíti.

A kivezető csatornába így már egészségesebb, életképesebb spermiumok kerülnek, amivel a szakember könnyebben tud dolgozni. Minél több egészséges spermium áll rendelkezésre az eljárás során, annál nagyobb az esélye, hogy egynek sikerül elérni a célt.

Mivel az, hogy Önnek vagy párjának javasolt-e a termék használata, kivizsgálásokat követő orvosi szakvélemény szükséges, illetve a terméket is csak szakember használhatja, ezért a termék csak egyes reprodukciós centerekben, intézetekben és rendelőkben érhető el.

A terméket használó reprodukciós centerek, intézetek és rendelők listájáért kérjük, érdeklődjenek tőlünk az info@adexilis.com email címen!

Vonatkozó hivatalos publikációk (angolul):
Comparison of microfluid sperm sorting chip and density gradient methods for use in intrauterine insemination cycles

A treatment approach for couples with disrupted sperm DNA integrity and recurrent ART failure

Selection of Functional Human Sperm with Higher DNA Integrity and Fewer Reactive Oxygen Species

Iratkozz fel hírlevelünkre!

[/fusion_text]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

További információk

Teljesen újszerű megoldás

A Stanford és Harvard egyetemek kutatólaborjaiban kifejlesztett FertileChip egy már korábbról ismert mechanika alapján jelent teljesen új megoldást a termékenységi gondok kezelésében. A felúsztatásos technikának köszönhetően pedig a chip használatakor gyakorlatilag kivédhető a centrifugák használatakor jelentkező DNS fragmentáció.

Rendkívül nagy hatékonyság

A lapka használatával lehetővé válik a legjobb minőségű, legmozgékonyabb hímirvarsejtek leválogatása. Így valóban csak a letéletképesebb spermiumok kerülnek beültetésre, így biztosítva a nagyobb siker rátát. Ezzel az eljárással azoknak a spermiumoknak a száma, amelyek egészségesek és életképesek 45%-ról 98%-ra nő .

850µL-es méret

A FertileChip legkisebb űrtartalommal működő verzióját a hímivarsejt-minta előkészítésére ajánljuk termékenységi gondokkal küzdő párok esetében. A termék űrtartalmából adódóan alkalmas inszemináció (IUI), in vitro (IFV) és ICSI folyamatokban való használatra is.
Hatékonyságát számos hivatalos publikáció igazolja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FERTILE PLUS™ – hímivarsejt szelektáló chip” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…