ZyMōt™ 850 Multi – hímivarsejt szelektáló chip

ZyMōt™ 850 Multi – hímivarsejt szelektáló chip

89 490 Ft (ÁFA az árban)

A termékről további információkat a leírás menüpont alatt olvashat.

A Zymot chipeket már minden hazai központban ismerik és használják. A kiszállítás körülbelül 2-3 munkanapot vesz igénybe, személyes átvételre nincs lehetőség. A rendelés megjegyzésében fel kell tüntetni, hol lesz felhasználva a chip és melyik orvos által.

További információk és leírások a termékenységről és az ezzel kapcsolatos problémákról a Blog menüpont alatt találhatóak.

Cikkszám: ZyMOT_850_Multi_1 Kategória:

Leírás

A ZyMōt termékcsalád legnépszerűbb tagja

A ZyMōt™ 850 Multi Mikrofluid Hímivarsejt Szelektáló Chip egy reprodukciós eljárásoknál használható eszköz. Segítségével rendkívül megnő a szakemberek által begyűjthető, jó minőségű, életképes spermiumok száma, melyet a mesterséges megtermékenyítési ciklusokban használnak.

A reprodukciós eljárások során gyakran esik szó arról, mi az inszemináció menete, de kevés információ áll rendelkezésére a párnak, mi történik a leadott mintával. A hagyományos módszer az, hogy a spermát beteszik egy speciálisan erre a célra fejlesztett centrifugába, mielőtt felhasználják azt az inszeminációhoz vagy egyéb lombikprogramhoz. A probléma ezzel a módszerrel azonban az, hogy a centrifugálás során a spermiumok DNS-e fragmentálódik, tehát sérül és a spermium életképessége romlik.

A ZyMōt™ 850 Multi Mikrofluid Hímivarsejt Szelektáló Chip ezt igyekszik kiküszöbölni azzal, hogy a centrifugát helyettesíti.

A kivezető csatornába így már egészségesebb, életképesebb spermiumok kerülnek, amivel a szakember könnyebben tud dolgozni. Minél több egészséges spermium áll rendelkezésre az eljárás során, annál nagyobb az esélye, hogy egynek sikerül elérni a célt.

Mivel annak eldöntéséhez, hogy Önnek vagy párjának javasolt-e a termék használata, kivizsgálásokat követő orvosi szakvélemény szükséges, illetve a terméket is csak szakember használhatja, ezért azt csak reprodukciós centerek, intézetek és rendelők ajánlásával tudjuk kiadni.

A terméket használó reprodukciós centerek, intézetek és rendelők listájáért kérjük, érdeklődjenek tőlünk az info@adexilis.com email címen!

Vonatkozó hivatalos publikációk (angolul):
Comparison of microfluid sperm sorting chip and density gradient methods for use in intrauterine insemination cycles

A treatment approach for couples with disrupted sperm DNA integrity and recurrent ART failure

Selection of Functional Human Sperm with Higher DNA Integrity and Fewer Reactive Oxygen Species

Iratkozz fel hírlevelünkre!

 

További információk

Teljesen újszerű megoldás

A Stanford és Harvard egyetemek kutatólaborjaiban kifejlesztett FertileChip egy már korábbról ismert mechanika alapján jelent teljesen új megoldást a termékenységi gondok kezelésében. A felúsztatásos technikának köszönhetően pedig a chip használatakor gyakorlatilag kivédhető a centrifugák használatakor jelentkező DNS fragmentáció.

Rendkívül nagy hatékonyság

A lapka használatával lehetővé válik a legjobb minőségű, legmozgékonyabb hímirvarsejtek leválogatása. Így valóban csak a letéletképesebb spermiumok kerülnek beültetésre, így biztosítva a nagyobb siker rátát. Ezzel az eljárással azoknak a spermiumoknak a száma, amelyek egészségesek és életképesek 45%-ról 98%-ra nő .

850µL-es méret

A ZyMōt™ ezen verzióját a hímivarsejt-minta előkészítésére ajánljuk termékenységi gondokkal küzdő párok esetében. A termék űrtartalmából adódóan alkalmas inszemináció (IUI), in vitro (IFV) és ICSI folyamatokban való használatra is.
Hatékonyságát számos hivatalos publikáció igazolja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ZyMōt™ 850 Multi – hímivarsejt szelektáló chip” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím