fbpx

Intimeszköz-tisztító

Intimeszköz-tisztító

3 600 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

Intimeszköz-tisztító

Az Intimeszköz-tisztító egy alkoholmentes spray az olyan intim eszközök tisztításához, mint például a KegelSmart™ személyi edző, vagy a Laselle™ medencefenék erősítő súlyok.  Eltávolítja a felszíni szennyeződéseket 5 másodpercen belül, hogy teljes magabiztosággal és kényelemmel élvezhesse az intim eszközeit.

  • Alkoholmentes
  • pH-egyensúlyozott
  • A bőrírritáció és a szárazság ellen fejlesztett
  • Aktív összetevőivel hatékonyan tisztít és fertőtlenít 5 másodperc alatt
  • Szilikomentes
  • Használható mindegyik INTIMINA termékkel, és más szilikon, gumi vagy latex termékkel

A női intim területek érzékeny természetének megértésével az Intimina úgy fejlesztette ki a pH-egyensúlyozott Intimeszköz tisztítót, hogy kíméletlen legyen a kórokozókkal és baktériumokkal. Közben viszont elég gyengéd, hogy használható legyen az intim eszközökön használat előtt és után is!

Cikkszám: AD_INT_cleaner_1 Kategória:

Leírás

A Kegel-gyakorlók, személyes edzők és más intimeszközök tisztán tartása nem csak meghosszabbítja az élettartamukat, de a női test védelmére is szolgál annak legérzékenyebb területein.

A baktériumok és más szennyeződések, kórokozók a női testbe jutva hatalmas problémákat okozhatnak. Azok az eszközök, amelyek közvetlenül érintkeznek az intim területekkel, olyan tisztítót követelnek, melyek elég erősek, hogy eltávolítsák ezeket a kártékony anyagokat, miközben megóvják a nők természetes egyensúlyát.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

További információk

ÍGY HASZNÁLD

Egyszerűen fújja le a tisztítani kívánt intim eszköz felületét és hagyja úgy 5 másodpercig. Ezután öblítse le alaposan vízzel és törölje szárazra egy szöszmentes ruhával vagy törölközővel.

Érdekelhetnek még…