Lily Cup™ menstruációs kehely – A méret

Lily Cup™ menstruációs kehely – A méret

9 290 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

Az A méret azoknak a nőknek megfelelő, akik még nem szültek, vagy akik császárral szültek.

Az egyetlen kehely, amit olyan vékonyan fel lehet tekerni, mint egy tampont

Hozd ki a maximumot a menstruációs kelyhedből ezzel az egyedi dizájnnal. A kehely dőlt formája tökéletesen illeszkedik a női test adottságaihoz.  A könnyen feltekerhető kialakítással pedig nagyon egyszerű és kényelmes a felhelyezés! A Lily Cup-hoz egy diszkrét tartó tasak is jár, amiben bárhová magaddal viheted a táskádban, hogy soha ne érjen kellemetlen meglepetés! Csak mosd meg a kelyhet használat után és tedd a tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen.

Milyen előnyei vannak?

  • A menstruációs folyadékot összegyűjti, nem pedig beszívja, ezért nem borítja fel az intim egyensúlyt és nem okoz olyan szárazérzetet, mint a tampon.
  • Rendkívül puha és vékony orvosi szilikonból készül, ennek köszönhetően viselés közben szinte érezhetetlen.
  • 12 órás maximális biztonságot nyújt cserélés nélkül, éjjel-nappal!
  • Az újrahasználható Lily Cup segítségével nem csak rengeteg pénzt spórolsz meg, hanem a környezetet is kíméled!
  • A Lily Cup megfelelő választás azoknak a nőknek, akiknek magasan helyezkedik el a méhszája.

 

A csomag tartalma: kehely, tartó tasak, leírás

A menstruációs kehely tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt!

A Lily Cup B méretben is kapható, ami azoknak a nőknek megfelelő, akik hüvelyi úton szültek, vagy akiknek a medencefenéki izmai gyengébbek. 

Cikkszám: AD_INT_cup_A Kategória:

Leírás

További információk és leírások a termékről a blog menüpont alatt találhatók.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

További információk

Első lépések

Első lépésként mindig moss kezet a felhelyezés előtt. A legelső használat és a ciklusok között érdemes néha sterilizálni. Tedd csak forró vízbe 5-8 percig.

Összenyomás

Nyomd össze laposra, majd szorosan tekerd fel. Így a kehely a tamponhoz hasonló alakot formáz.

Felhelyezés

Ülj kényelmesen a wc-re, lazítsd el a hüvelyi izmaidat és helyezd be a hüvelybe. Nyomd fel óvatosan az ágyékcsont irányába. Amikor fent van, engedd el, finoman nyomd össze az alját és lassan forgasd meg, hogy teljesen kinyíljon. Viseld akár 12 órán keresztül. A menzesz erősségétől függően 24 óra alatt 2-3-szor ürítsd ki.

Eltávolítás

Moss kezet az eltávolítás előtt. Ülj kényelmesen a wc-re, lazítsd el a tested. Óvatosan húzd ki, ügyelve a kehely megfelelő, felfelé néző helyzetére. Ürítsd ki a kehely tartalmát a wc-be, öblítsd ki, majd helyezd vissza további 12 óra védelemért.

Tisztítás

Az eltávolítás után egyszerűen csak öblítsd ki tiszta vízzel vagy használj papírtörlőt. Ha szeretnéd, megmoshatod szappannal is.