IUB™ Rézgyöngy fogamzásgátló

IUB™ Rézgyöngy fogamzásgátló

52 490 Ft (ÁFA az árban)

Az IUB™ Rézgyöngy egy olyan innovatív, méhen belüli fogamzásgátló eszköz, amely 5 éven át használható biztonságosan. Nem tartalmaz hormonokat, hatásfoka kizárólag a réztartalmában rejlik, amely bizonyítottan hatékony fogamzásgátló.

A teherbeesést lokálisan, a méhen belül akadályozza meg, mégis forradalmi kialakításának köszönhetően sokkal jobban alkalmazkodik a női méh adottságaihoz. Ráadásul magas minőségű, high-tech alapanyagainak köszönhetően megbízható védelmet nyújt azon nők számára, akik a hormonmentes fogamzásgátlást legmodernebb formáját választják.

Cikkszám: AD_IUB-1 Kategóriák: ,

Leírás

Az IUB™ Rézgyöngy felhelyezését vállaló orvosok listáját erre a linkre kattintva találja.

Az IUB™ Rézgyöngy:

  • nem befolyásolja a csontok anyagcseréjét és nem okoz csontritkulást sem
  • Nem okoz testsúlynövekedést
  • Nincs hatással az ovulációra, a ciklusra és a libidóra sem
  • Akár 5 éven át is képes kifejteni fogamzásgátló hatását
  • Intrauterin fogamzásgátló több mint 99%-os hatékonysággal bír. Pearl-Indexe 0,2
  • Hormonmentes, hatása a rézből származik, melyet lokálisan, a méhben fejt ki

További információk

Tömeg 0,5 kg
Nóra mondta

Kényelmesen online megrendelhető, ár-érték arányban nagyon jó, igényes kifinomult csomagolásban, részletes tájékoztatóval érkezett. A felhelyezés gyors és csak annyira kellemetlen mint egy hagyományos mini-spirál esetében, de kevésbé terheli a testet felhelyezés után. 2-3 hónap ugyan eltelhet amíg helyreáll a normál ciklus, de nem tapasztaltam erős görcsöket sem nagyobb fájdalmat vagy sokkal erősebb vérzést a szokásosnál. A Rézgyöngy legnagyobb előnye, hogy hormonmentes és hosszútávú megoldás. Nem terheli hormonokkal a testet, nem kell havonta kiváltani, nem kell észbentartani a tabletta beszedését vagy izgulni, hogy a hatóanyag nem szívódik fel betegség esetén, nem okoz libidó- és hangulatingadozást stb. Csak ajánlani tudom. Számomra igazán megnyugtató megoldás, biztonságos és hormonmentes.

Dóri mondta

Immár 10 éve, hogy valamilyen fogamzásgátló módszert használok. A nővé válásom utazásának jelentős részében fogamzásgátló tablettákat használtam és az emellett való döntés is inkább orvosaim lustaságából fakadó ajánlásból született. Ezt mélységesen megbántam, hogy nem voltam tudatos és évekig szedtem még azután is, hogy az okozott hormonális problémáim és a tabletta között nem gondoltak korrelációt. Én viszont érzem a változást, hogy igenis van testünkre egy hormonális tablettának hatása, mióta az IUB-t felhelyezték: hiszen elmúltak a hormonális problémákból adódó tüneteim! Mindemellett kényelmes és biztonságos, hiszen nincs kimaradt tabletta, vagy elfelejtett/elmozdult hüvelygyűrű! Jövőbeli terhességemet pedig pontosan meg tudom vele tervezni. A nem szült nő társaimnak is csak ajánlani tudom!

Cím