DEKAfib cseppek – A, D, E, K vitamin-cseppek cisztás fibrózissal élőknek

DEKAfib cseppek – A, D, E, K vitamin-cseppek cisztás fibrózissal élőknek

9 990 Ft (ÁFA az árban)

A DiamondLily első speciális gyógyászati igényű csoportoknak szánt termékének folyadékcseppes változata, a DEKAfib A, D, E, K vitamin-komplexum cisztás fibrózissal élőknek végre elérhető már Magyarországon is a legkisebbek számára is!

A DEKAfib egy olyan, zsírban oldódó vitaminokat (A, D, E, K) tartalmazó, speciális gyógyászati célra szánt tápszer melyet kifejezetten a CF-es páciensek szükségleteivel összhangban fejlesztettünk ki.

Könnyen kezelhető és szedhető formátumával, megfelelő összetételével nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a cisztás fibrózissal élők napi vitaminszükséglete kellően le legyen fedve. Az „adek vitaminok” napi szükségletét számos különböző készítmény bevételéről mindössze napi 2db lágyzselatin kapszulával helyettesíti, az irányelvek alapján előírt mennyiségek változtatása nélkül.

A termék nem tartalmaz semmilyen szükségtelen adalékanyagot, allergént.

A csomagolásban 7ml folyadék található.

A napi adagolásáról bővebben az oldalon olvashat, illetve a csomagoláson.

További információkért kérjük olvassa el a termék tájékoztatóját, illetve weboldalunkat www.dekafib.com/hu

Leírás

A DEKAfib cseppek egy kifejezetten cisztás fibrózissal (CF) élő páciensek számára, azok közül is elsősorban a legkisebbek számára készült speciális gyógyászati célra szánt tápszer, rendkívül magas A, D, E és K vitaminnal azért, hogy a használói biztosan megfelelő mennyiségű pótláshoz jussanak. A termék MCT (közepes láncú triglicerid – medium chain triglyceride) technológiával készül azért, hogy a zsírban oldódó vitaminok pótlása a cisztás fibrózissal élők számára is a lehető legkönnyebben történjen. Ennek köszönhetően az oldott vitaminok könnyebben szívódnak fel, jutnak át a bélfalon.

Az összetevőkről további információkat a „További információk”-ra kattintva szerezhet.

Javasolt adagolása:

  • 0-12 hónapos gyermekek számára: 2 csepp/nap (0,1 ml)
  • 1-3 éves gyermekek számára: 4 csepp/nap (0,2 ml)
  • 3-8 éves gyermekek számára: 6 csepp/nap (0,3 ml)
    • Alternatív megoldásként szedheti a DEKAfib kapszulát is esetleg.
  • 8 éves kor felett, beleértve a felnőtteket is: 10 csepp/nap (0,5 ml)
    • Alternatív megoldásként szedheti a DEKAfib kapszulát is esetleg.

FONTOS: A termék szedése előtt konzultáljon a cisztás fibrózist kezelő orvosával, valamint dietetikusával. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és életmódot, nem használható annak teljes kiváltására, nem szolgálhat a táplálás kizárólagos forrásaként. A termék összetételéből adódóan egészségre káros hatású lehet, amennyiben nem cisztás fibrózissal élők használják.

A DEKAfib a legszigorúbb GMP szabványok alapján készül.

További információk

Tömeg 0,1 kg

Szakértői vélemények (1)

Tóth Krisztina - Vezető dietetikus

Cisztás fibrózisban – a nem megfelelő felszívódás miatt – a zsírban oldódó vitaminok pótlására naponta szükség van. A DEKAfib vitamin-komplexként tartalmazza számukra a napi vitaminszükségletet, így sokkal egyszerűbb a pótlásuk. A CF-es páciensek beszámolója ezt szintén alátámasztja, kifejezetten előnyösnek tartják, hogy a nap, mint nap elfogyasztandó gyógyszer/étrend-kiegészítő mennyiségét sikerül ezzel csökkenteni.

Tóth Krisztina, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet vezető dietetikusa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DEKAfib cseppek – A, D, E, K vitamin-cseppek cisztás fibrózissal élőknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím