Lily Cup™ Compact menstruációs kehely – B méret

Lily Cup™ Compact menstruációs kehely – B méret

13 640 Ft (ÁFA az árban)

A B méret azoknak a nőknek megfelelő választás, akik hüvelyi úton szültek, vagy akiknek a medencefenéki izmai gyengébbek.

Lily Cup Compact – A világ első olyan menstruációs kelyhe, ami összecsukható

Hozd ki a maximumot a kelyhedből ezzel az igazán egyedi formatervezéssel. A Lily Cup Compact kehely teljesen laposra összecsukható és berakható a hozzá tartozó kisméretű tartóba. Ennek köszönhetően a táskádban bárhová magaddal viheted, hogy soha ne érjen kellemetlen meglepetés! Csak mosd meg a kelyhet használat után és tedd a diszkrét tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen.

Milyen előnyökkel rendelkezik?

  • Összegyűjti, nem pedig beszívja a menstruációs folyadékot, ennek köszönhetően nem borítja fel az intim egyensúlyt és nem okoz olyan kellemetlen szárazérzetet, mint a tampon.
  • Puha és vékony orvosi szilikonból készül, így rendkívül kényelmes a viselése, sőt szinte teljesen érezhetetlen.
  • Akár 8 órán át folyamatosan maximális biztonságot nyújt, cserélés nélkül, éjjel-nappal!
  • A Lily Cup Compact újrahasználható akár évekig, ezért nem csupán rengeteg pénzt spórolhatsz meg, hanem a környezetet is kímélheted!

A csomag tartalma: kehely, utazó tartó, leírás

A “Compact B típusú” kehely méretei: 58 mm x 45 mm x 45 mm

AZ INTIMINA TERMÉKEK PROSPEKTUSA IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ (PDF).

Cikkszám: AD_INT_cup_comp_B Kategória:

Leírás

A menstruációs kehely tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt!

A Lily Cup Compact A méretben is kapható, ami azoknak a nőknek megfelelő, akik még nem szültek, vagy akik császárral szültek.

További információk és leírások a termékről a blog menüpont alatt találhatók.

További információk

Első lépések

Első lépésként mindig moss kezet a felhelyezés előtt. A legelső használat és a ciklusok között érdemes néha sterilizálni. Tedd csak forró vízbe 5-8 percig.

Összenyomás

Nyomd össze laposra, majd hajtsd félbe. Így a kehely egy C betűt formáz.

Felhelyezés

Ülj kényelmesen a wc-re, lazítsd el a hüvelyi izmaidat és helyezd be a hüvelybe. Nyomd fel óvatosan az ágyékcsont irányába. Amikor fent van, engedd el, finoman nyomd össze az alját és lassan forgasd meg, hogy teljesen kinyíljon. Viseld akár 8 órán keresztül. A menzesz erősségétől függően 24 óra alatt 3-4-szer ürítsd ki.

Eltávolítás

Moss kezet az eltávolítás előtt. Ülj kényelmesen a wc-re, lazítsd el a tested. Óvatosan húzd ki, ügyelve a kehely megfelelő, felfelé néző helyzetére. Ürítsd ki a kehely tartalmát a wc-be, öblítsd ki, majd helyezd vissza további 8 óra védelemért.

Tisztítás

Az eltávolítás után egyszerűen csak öblítsd ki tiszta vízzel vagy használj papírtörlőt. Ha szeretnéd, megmoshatod szappannal is.

Cím