fbpx

Emel & Szorít: A Laselle és a KegelSmart medencefenéki tréner összehasonlítása

2019-03-04T17:20:22+01:002018. augusztus 30.|Inkontinencia|0 komment

Emel & Szorít: A Laselle és a KegelSmart medencefenéki tréner összehasonlítása

Hogyan válasszunk megfelelő Kegel tréner eszközt a medencefenék erősítésére?

Bizonyára mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a medencefenék erőssége nagyban hozzájárul az általános egészségünkhöz. De vajon tényleg tudjuk, hogy miként érhetjük el a hőn áhított állapotot? Manapság már különböző Kegel tréner eszközök, gátizom erősítő eszközök léteznek: például gésa golyó, hüvelygolyó, hüvelysúly. Mind hasznos kis segédeszközök, melyek kivitelezése a letisztulttól kezdve az elképesztően magas technológiáig terjed, de használatuk természetesen rendkívül egyszerű. Most kétféle Kegel tréner eszközt – Laselle és KegelSmart – mutatunk be Nektek, melyek segítenek a gyakorlatok magasabb szintre történő emelésében. Megnézzük milyen előnyei és hátrányai vannak mindkettőnek, hogy segíthessünk a számodra legtökéletesebb tréner kiválasztásában.

Laselle Súlyozott Eszközök

A Laselle Súlyozott Eszközök hüvelyi súlyok, amik láncon függő kicsi labdákhoz hasonlítanak – az egyszerűségük megtévesztő lehet, de az biztos, hogy nem tartanak vissza!
A 100%-ban orvosi szilikonbevonattal rendelkező labda belsejében egy kisméretű súly van, mely mozgás hatására forogni és mozgolódni kezd. A súly ezáltal nem csupán ellenállási gyakorlatokat kínál a medencefenék izmainak erősítése céljából, hanem megerősítést ad a megfelelő elhelyezésről is. A Laselle különböző súlyokban érhető el, amelynek köszönhetően a saját képességeidnek megfelelően, személyre szabott tempóban tudod erősíteni az izmaid.

Laselle Kegel tréner medencefenék erősítő hüvelyi súly

A Laselle Kegel tréner segítségével számos gyakorlatot lehet végezni a medencefenéki izmok erősítésére, melyekről részletesebben a blogunkon olvashatsz. A kulcs mindenesetre az, hogy ezek a hüvelyi súlyok nagyszerű intenzitást adnak az általad már bizonyára ismert, általános “összehúzás és elengedés” Kegel gyakorlatokhoz.

A Laselle megfelelő választás: amennyiben magabiztosan elsajátítottad a Kegel gyakorlatokat, de szeretnéd fokozni az izmokkal szembeni ellenállást.

KegelSmart

KegelSmart Kegel tréner medencefenék erősítő eszköz

Bár ez a kis eszköz első ránézésre inkább egy vibrátonak tűnik, mintsem medencefenéki trénernek, valójában a KegelSmart egy rendkívül innovatív Kegel tréner, és egy forradalmian okos módszer a Kegel gyakorlatok végzéséhez. A szilikonbevonat alatt fejlett érintési érzékelők bújnak meg, melyek ténylegesen képesek érzékelni a medencefenék izmainak szorító erejét. A KegelSmart ezt az információt személyre szabott edzési program összeállítására használja fel és minden alkalommal megjegyzi a haladást. Így Neked egyszerűen csak fel kell helyezned és követned kell a rezgéseket.

A KegelSmart megfelelő választás: amennyiben nem vagy biztos abban, hogy megfelelően csinálod a Kegel gyakorlatokat, vagy szeretnél visszajelzést kapni a fejlődésedről.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az itt olvasható tanácsok nem biztos, hogy helytállóak a Te egyedi esetedben. Az egészségedet érintő kérdésekben mindig konzultálj az orvosoddal, vagy egyéb engedéllyel rendelkező doktorral!

Hagyj egy üzenetet!