Emy – medencefenék erősítő okoseszköz

Emy – medencefenék erősítő okoseszköz

89 990 Ft (ÁFA az árban)

(2 vásárlói értékelés)

Kegel-torna játszva? Ilyen még nem volt. Használd az Emy kegel-erősítő okoseszközt és hozd formába medencefenéki izmaidat játszva! Megszabadulhatsz az inkontinenciától, csepegéstől, vagy újra formába hozhatod magad szülés után.

Az Emy medencefenéki izomfejlesztő okoseszköz az első olyan Kegel-tréner, mely szakít a szigorú, orvosi megközelítéssel és közelebb hozza használóját a termékhez. Köszönhetően a játékos feladatoknak teljes figyelemmel lehetsz izmaidra, miközben szórakozva edzel – az idő pedig csak úgy elrepül! :)

Az Emy fejlesztőinek célja az volt, hogy kellemes időtöltéssé tegyék a medencefenék edzését – mivel a korábbi, kevésbé hatékony edzésformák sokszor kifejezetten ismétlődőek és kényelmetlenek voltak. Felejtsd el hát a „pisi-visszatartós” tornát vagy a csoportos tanfolyamokat és hozd formába magad odalent privát körülmények között, játszva és szórakozva!

A használati utasítás magyar fordítása IDE kattintva érhető el, de az eszköz használatához angol, francia, német, holland vagy spanyol tudás javasolt.

Cikkszám: AD_FIZ_EMY_1 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Köszönhetően a folyamatos visszajelzés gyűjtő rendszernek (biofeedback), az eszköz használói egy telefonos alkalmazás segítségével mindig naprakész információkkal rendelkeznek az elvégzett gyakorlatokról, az elért fejlődésükről, a hátralévő gyakorlatokról. Sőt, az alkalmazásban szereplő alap gyakorlatokat teljesen magukra szabhatják: mind erősség, mind célok tekintetében. Ezen felül pedig a későbbiek során saját gyakorlatokat is alkothatnak.

Az Emy célja, hogy a medencefenéki izmok edzését elérhető, napi pár perces közelségbe hozza. Az Emy használatával pontosan a megfelelő módon – megfelelve a szigorú orvosi előírásoknak – végezheted el a gyakorlatsorokat, mégis könnyed, játékos stílusban töltöd az edzésre szánt időt. Csak kapcsold be az eszközt az útmutatót követve, kösd össze a letölthető telefonos alkalmazással és már kezdheted is! Az oktatóanyagok az alkalmazásból is elérhetőek, több nyelven. A használók jelentős része már 2 hét után érzékelte a különbséget, 99%-uk pedig 6 hét elteltével teljesen elégedett volt az elért eredményekkel.

A termék borítása vízálló, külön tisztítást igényel a használatot követően. A tisztításhoz ajánljuk az intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használd a behelyezést segítő gélt, amelyet webshopunkból is megrendelhetsz! Az Emy okos tréner eszköz használata nem javasolt a terhesség alatt és az azt követő korai regenerációs szakaszban.

A termék külső raktárból érkezik, így a kiszállítási ideje a megszokott 2-3 munkanapnál valamivel hosszabb lehet. A termékek magyarországi érkezése után ismételt értesítőt küldünk kedves vásárlóinknak!

További információk

Felméri az izmok erejét

Az eszköz, köszönhetően a folyamatosan működő érzékelőknek, felméri és megjegyzi a medencefenék izmok erősségét. Ehhez mérten személyre szabja a telefonos alkalmazásban található programokat.

Teljesen személyreszabható

Köszönhetően a telefonos alkalmazásnak, az eszköz működése a legapróbb részletig személyre szabható. Így biztosítva téged arról, hogy a lehető legpontosabb és legmegfelelőbb gyakorlatokat végezd. Saját célokat állíthatsz fel, programokat rakhatsz össze.

Játékelméleten alapuló működés

Az eszköz használata során, az alkalmazásban teljesítendő célokkal, ösztönző játékokkal szinte nem is testedzést végzel, az egész egy izgalmas játéknak tűnik, pedig orvosilag tesztelt gyakorlatokat végzel!

Folyamatos visszajelzés

A telefonodnak hála a fejlődésedről pontos grafikonokat láthatsz, folyamatosan nyomonkövetve a javulást, melyet így nem csak a testeden fogsz érezni, de láthatod is, honnan indultál.

Minőségi eszköz - Európai fejlesztés

Az eszközt teljes mértékben Európán belül gyártják, a hozzá való programot is Európában írják, az adatokat is helyben tárolják és a garanciális ügyintézés is az EU-n belül történik.

Emy – medencefenék erősítő okoseszköz termékről 2 értékelés

 1. Halász Gréta

  Nem volt olcsó, de megérte! A páromtól kaptam születésnapomra 4 hónappal ezelőtt, és hát a kitartó edzéseknek köszönhetően az eredmény sem maradt el, aminek együtt örülünk :) Csak ajánlani tudom az EMY-t!

 2. Zsike

  Két intimtorna tanfolyamot csináltam végig de a lelkesedés mindig abbamaradt. Egyszerűen nem tudtam koncentrálni a gyakorlatokra, unalmas lett és így mindig feladtam.
  Ez az eszköz végre új dimenzióba hozta a tornát. Már két hét használat után látványos az applikációban a diagramm a fejlődésről. Biztosan csinálom tovább szorgalmasan. Csak ajánlani tudom!

  • Csilla Mészárosová

   Kedves Zsike!

   Örülünk, hogy bevált az eszköz! Ha hosszútávon is változatos gyakorlatokra törekszik, a megfelelő eszközt választotta :)

   Üdvözlettel:
   a DiamondLily csapata

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím