Emy – medencefenék erősítő okoseszköz

Emy – medencefenék erősítő okoseszköz

66 990 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

Az első európai tréner, mely játszva tartja edzésben az izmokat

Az Emy medencefenék-izom fejlesztő okoseszköz az első olyan tréner, mely szakít a szigorú orvosi megközelítéssel, és közelebb hozza használóit a termékhez. Köszönhetően a játékos feladatoknak, melyek során a használók a gyakorlatokat végzik, szinte észre sem vehető a gyakorlatok orvosi volta. Az Emy fejlesztőinek célja pedig pont ez volt: úgy motiválni a felhasználókat a gyakorlatok elvégzésére, hogy ők is egy izgalmas, játékos feladatnak fogják fel azt.

Köszönhetően a folyamatos visszajelzés gyűjtő rendszernek, az eszköz használói a telefonos alkalmazás segítségével mindig naprakész információkkal rendelkeznek az elvégzett gyakorlatokról, az elért fejlődésükről, a hátralévő gyakorlatokról. Sőt, az alkalmazásban szereplő alap gyakorlatokat teljesen magukra szabhatják: mind erősség, mind célok tekintetében. Ezen felül pedig a későbbiek során saját gyakorlatokat is alkothatnak.

Az Emy célja, hogy a medencefenék izmok edézését elérhető, napi pár perces közelségbe hozza, a megfelelő módon, könnyed, játékos stílusban, de mégis megfelelve a szigorú orvosi előírásoknak. Fejlessze Ön is a medencefenék izmait a legkönnyedebb módon!

Csak kapcsolja be az eszközt az útmutatót követve, kösse össze a letölthető telefonos alkalmazással, és már kezdheti is a kihívásokat! Az oktatóanyagok az alkalmazásból is elérhetőek, több nyelven.

A használók jelentős része már 2 hét után érzékelte a különbséget, 99%-uk 6 hét elteltével pedig teljesen elégedett volt a termékkel.

A termék borítása vízálló, külön tisztítást igényel a használatot követően, ajánljuk hozzá az ilyen eszközök tisztítására kifejlesztett termékünket: intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használj egy víz alapú síkosító gélt

Az Emy okos tréner eszköz használata nem javasolt a terhesség alatt és az azt követő korai regenerációs szakaszban.

 

A termék külső raktárból érkezik, így a kiszállítási ideje a megszokott 2-3 munkanapnál valamivel hosszabb. A termékek magyarországi érkezése után ismételt értesítőt küldünk kedves vásárlóinknak.

Cikkszám: AD_FIZ_EMY_1 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

További információk és leírások a termékről és a medencefenéki izmok edzéséről és azok működéséről a Blog menüpont alatt találhatóak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

További információk

Felméri az izmok erejét

Az eszköz, köszönhetően a folyamatosan működő érzékelőknek, felméri és megjegyzi a medencefenék izmok erősségét. Ehhez mérten személyre szabja a telefonos alkalmazásban található programokat.

Teljesen személyreszabható

Köszönhetően a telefonos alkalmazásnak, az eszköz működése a legapróbb részletig személyre szabható. Így biztosítva téged arról, hogy a lehető legpontosabb és legmegfelelőbb gyakorlatokat végezd. Saját célokat állíthatsz fel, programokat rakhatsz össze.

Játékelméleten alapuló működés

Az eszköz használata során, az alkalmazásban teljesítendő célokkal, ösztönző játékokkal szinte nem is testedzést végzel, az egész egy izgalmas játéknak tűnik, pedig orvosilag tesztelt gyakorlatokat végzel!

Folyamatos visszajelzés

A telefonodnak hála a fejlődésedről pontos grafikonokat láthatsz, folyamatosan nyomonkövetve a javulást, melyet így nem csak a testeden fogsz érezni, de láthatod is, honnan indultál.

Minőségi eszköz - Európai fejlesztés

Az eszközt teljes mértékben Európán belül gyártják, a hozzá való programot is Európában írják, az adatokat is helyben tárolják és a garanciális ügyintézés is az EU-n belül történik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emy – medencefenék erősítő okoseszköz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük