Napjainkban minden nő egyre test tudatosabb, rendszeresen mozgunk, próbálunk helyesen étkezni. Mind sportban, mind táplálkozási módban rendkívül nagy a választék, így mindenki megtalálhatja azt a megoldást, ami számára a legmegfelelőbb.

Testi és lelki egészség

Na de miből is áll a testi és lelki egészség? Nem elég csupán rendszeresen sportolni, egészségesen étkezni. Fontos, hogy ne rohanj mindig, tudj megállni, megnyugodni. Az egész testednek jót tesz, ha van naponta 5-10 perced, amit azzal töltesz, hogy csak magadra koncentrálsz, meditálsz, kiüríted a fejed.

A napi rövid mentális pihenést össze is kötheted akár más dolgokkal, hogy biztosan hasznosnak tartsd az eltöltött időt. Mutatjuk, hogyan!

Miért fontos az intim torna?

Az intim torna a medencefenék izmaidat erősíti, egy edzésforma a legbecsesebb szentélyednek. Az intim torna segít neked abban, hogy a szülés könnyebben menjen, gyorsabban regenerálódsz szülés után, megelőzheted vele az alkalmi vizeletcsepegést (inkontinencia), ami szülés után és a menopauza idején következhet be és rendkívül kellemetlen tud lenni. Emellett az intim torna a párkapcsolatodnak is jót tesz, hiszen feszesebb leszel odalent, ami az együttléteket is pozitívan befolyásolja.

edzés nőknek

Hogyan építsd be az intim tornát a fitness rutinodba?

Rendszeresen eljársz sportolni, fontos számodra az egészség? Ne hagyd ki az intim testrészeidet sem, legyen része az intim torna is mindennapos edzéstervednek!

Kicsit feljebb írtunk a napi 5-10 perces meditációról, emlékszel? Ha szeretnéd ezt az időt is 100%-ban hasznosan eltölteni, intim tornázz közben! Az intim torna segít, hogy a medencefenék izmaid is fittek legyenek, ahogy az egész tested. Közben pedig kiürítheted az agyadat, koncentrálj csak a gyakorlatokra!

Most azt gondolhatod, oké, vágjunk bele! Ha nem tudod, hogyan, olvass tovább!

Alternatív megoldás intim tornára

Van ugyanis egy lehetőség, mellyel otthon, kényelmesen, akár a napi meditációd közben intim tornázhatsz, még értened sem kell a gyakorlatokhoz. Hogyan lehetséges ez? Egy olyan okoseszközzel, amely vezet téged az intim torna világában.

intim torna eszköz

A KegelSmart a te okoseszköz intim torna edződ. Otthonod kényelmében használható, naponta csupán 5 percet vesz igénybe. Helyezd kényelembe magad, engedd el a negatív gondolatokat, ürítsd ki a fejed! Ezután kapcsold be a KegelSmart edzőt, helyezd fel, és hagyd, hogy vezessen az intim tornában. Amikor az eszköz rezeg, húzd össze az intim izmaidat, amikor abbahagyja, te is engedd el magad. Ilyen egyszerű! Kényelmes, mert nem kell eljárnod csoportos intim torna edzésekre, gyors, csupán 5 perc minden nap és hatásos, ugyanis az eszköz folyamatosan méri, mennyire erősek az izmaid, és ahhoz alakítja az edzésedet.