VSL# Balance Probiotikum

VSL# Balance Probiotikum

13 990 Ft (ÁFA az árban)

(1 vásárlói értékelés)

VSL#3 kapszulás formában?! Igen, végre hozzánk is megérkezett!

A VSL# Balance egy 8 különböző baktériumtörzsből álló, rendkívül koncentrált élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő. A kapszulánként 90 milliárd CFU-t, kolóniaképző egységet tartalmaz, mely az itthon kapható probiotikumok között kiemelkedő, nagyjából 8-10-szeres mennyiség kapszulánként. A VSL# Balance az egyedülálló élőflóra-koncentrátum mellett D3 vitamint is tartalmaz, amellyel  kiegészülve hatékonyan járul hozzá az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek anyagcseréjéhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához.

A VSL# Balance az OttaBac(R) formulát tartalmazza, mely már bizonyított az évtizedes múltú és számtalan tudományos vizsgálat által alátámasztott VSL#3 probiotikumban, annak egy a gyártó által továbbfejlesztett változata. Összeállításakor a gyártó mérnökei rendkívül nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő biztonságra és hatékonyságra, alapos vizsgálatok előzték meg, hogyan lehetne a már ismert és bevált formulát továbbfejleszteni és kiegészíteni úgy, hogy évtizedes, igazolt hatékonysága ne változzon. Ráadásul kapszulás, könnyen fogyasztható formában tudták mindezt megalkotni, a lényegi elemek változtatása nélkül.

Összetételével, a VSL#3-hoz hasonlóan egyedülálló módon hozzájárulhat a bélrendszer normális működéséhez (például IBS esetén), az immunrendszer normál működéséhez, segítségére lehet a sejtek anyagcsere folyamatainak és még a kalcium és foszfor normál felszívódását is elősegíti, ezeken kívül pedig számos olyan esetben lehet hatása, melyek az élőflóra-keverék esetében már korábban igazolódtak. Ezekről bővebben itt olvashat 

A termék NEM tartalmaz glutént és laktózt, vagy bármely más adalékanyagot. Csak a szükséges alkotóelemek kerültek a kapszulába.

A csomagolás 30 kapszulát tartalmaz, az ajánlott napi adag 1 db kapszula naponta.

Leírás

A VSL# Balance(TM) egy 8 különböző baktériumtörzsből álló étrend-kiegészítő D3-vitamin hozzáadásával. A termék élőflórájának összetétele a VSL#3 étrend-kiegészítőben már évtizedek óta bizonyító 8 baktériumtörzsből kiindulva megalkotott OttaBac(R) formula alapján áll össze, lakto- és bifidobaktérium törzseket tartalmaz különböző mennyiségben.

A VSL# Balance probiotikum gyártója ugyanaz az Actial Pharmaceuticals, ami az egyedülálló és évtizedes kutatási háttérrel rendelkező VSL#3 probiotikumot is gyártja. A 90 milliárd kólóniaképző egységet tartalmazó kapszulák a hazai forgalomban kapható probiotikumokhoz képest 7-10-szer koncentráltabbak. Ha a VSL# Balance-t választod biztos lehetsz benne, hogy az egyik legkoncentráltabb élőflórás készítményt kapod.

A törzsek egyenként:

 • Streptococcus thermophilus BT01
 • Lactobacillus plantarum BP06
 • Lactobacillus acidophilus BA05
 • Lactobacillus paracasei BP07
 • Lactobacillus helveticus BD08
 • Bifidobacterium animalis subps. lactis BL03
 • Bifidobacterium animalis subps. lactis BI04
 • Bifidobacterium breve BB02

Az ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula naponta.

Figyelmeztetés: gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ha Ön terhes, szoptat vagy bármilyen gyógyszert szed / egészségügyi problémája van, kérjük szedés előtt konzultáljon orvosával.

A terméket a legszigorúbb GMP szabványok alapján gyártják.

A VSL# Balance(TM) egy étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Miért fontos a magas CFU?

Elfogyasztás után a probiotikumok bekerülnek az emésztőrendszerünkbe. Itt azonban számos folyamat azon dolgozik, hogy a bekerült elemeket feldolgozza, felszívható tápanyaggá változtassa. Nem kivétel ezen folyamatok alól a probiotikumok sokasága sem, amely aktívan ki van téve a szervezet belső, emésztő folyamatainak. A folyamatok során számos baktérium elpusztul az eredetileg bevitt mennyiségből. Ahhoz, hogy biztosítsuk, a bélrendszerünkbe valóban megfelelő mennyiségű probiotikum jusson el, az a legjobb módszer, ha nagy mennyiségű kolóniaképző egységgel rendelkező terméket választunk. Ellenkező esetben a megfelelő béltraktusba érve nem marad elég CFU a probiotikumból ahhoz, hogy megindulhasson a kolónia képződés folyamata.

A hazai fogalomban kapható élőflórás étrend-kiegészítők átlagosan 3-10 milliárd baktériumot tartalmaznak adagonként, a VSL#3 Balance esetében ez 90 milliárd kapszulánként.

Tényleg "mindenmentes"?

A VSL#Balance valóban nem tartalmaz sem laktózt, sem glutént, sem egyéb szükségtelen hozzáadott anyagokat. Az előállító gyárban a lactobacillusok tenyésztése is tej alkalmazása nélkül történik. A probiotikus elemeken és D3 vitaminon kívül csak az összetapadást meggátló anyagot tartalmaz, a kapszulák héja pedig növényi anyagokból készül.

Kiknek ajánlott?

Az élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítők elsősorban azon személyek számára javasoltak, akiknél valamilyen okból kifolyólag hiányzik a bélflóra egyensúlya (normál szervezethez, bélflórához viszonyítva) és ennek következményeképp kellemetlen tüneteket, közérzetet tapasztal.
Az egészségünket érintő számos negatív behatás, állapot esetében javasolják a szakemberek élőflórát tartalmazó készítmények fogyasztását. A teljesség igénye nélkül ilyen az antibiotikum fogyasztás utáni bélflóra helyreállítása, krónikus betegségek esetén a bélflóra támogatása (IBD, UC) illetve a probiotikumok IBS esetén is kedvelt termékek Magyarországon.
A VSL# Balance is egy élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő, melynek kiemelkedően magas élőflóra tartalma és hozzáadott D3 vitamin tartalma támogatja a bélflórát és az immunrendszer normál működését.

VSL# Balance Probiotikum termékről 1 értékelés

 1. Vajda Márton

  Kedves DiamondLily!

  Egy elég hosszú betegség-sorozat és gyógyszer kúra után próbáltam ki a terméket. Az emésztésem és ezzel együtt a közérzetem sem volt rendben egyáltalán. Most járok az első adag vége felé és azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve a termékkel. Könnyen beszedhető és már két hét után segített a hasfájásaim elmúltak, az emésztésem rendbejött, a közérzetem is sokat javult. Úgy gondolom, ha folyamatosan szedik nem csak alkalmanként, hanem amíg a kúra tart, akkor ez egy kiváló termék lehet!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

 • Megrendelés Részletek

Cím