fbpx

Medencefenéki / Kegel trénerek

 • Hüvelysúly / Hüvelygolyó

  Hüvelysúly / Hüvelygolyó (4)

 • Átmenetileg nem elérhető

  Emy – medencefenék erősítő okoseszköz

  66 990 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  Kegel-torna játszva? Ilyen még nem volt. Használd az Emy kegel-erősítő okoseszközt és hozd formába medencefenéki izmaidat játszva! Megszabadulhatsz az inkontinenciától, csepegéstől, vagy újra formába hozhatod magad szülés után. Az Emy medencefenéki izomfejlesztő okoseszköz az első olyan Kegel-tréner, mely szakít a szigorú, orvosi megközelítéssel és közelebb hozza használóját a termékhez. Köszönhetően a játékos feladatoknak teljes figyelemmel lehetsz izmaidra, miközben szórakozva edzel - az idő pedig csak úgy elrepül! :) Az Emy fejlesztőinek célja az volt, hogy kellemes időtöltéssé tegyék a medencefenék edzését - mivel a korábbi, kevésbé hatékony edzésformák sokszor kifejezetten ismétlődőek és kényelmetlenek voltak. Felejtsd el hát a "pisi-visszatartós" tornát vagy a csoportos tanfolyamokat és hozd formába magad odalent privát körülmények között, játszva és szórakozva! A használati utasítás magyar fordítása IDE kattintva érhető el, de az eszköz használatához angol, francia, német, holland vagy spanyol tudás javasolt.
 • KegelSmart medencefenék erősítő eszköz

  42 000 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  Használd a világ első intelligens Kegel-erősítő eszközét - szabadulj meg az inkontinenciától, hozd újra formába a medencefenék izmait szülés után vagy egyszerűen csak erősítsd izmaidat odalent annak minden előnyével együtt! A forradalmi KegelSmart medencefenék erősítő eszközzel akár alig napi 5 perces edzésekkel Te is fantasztikus eredményeket érhetsz el! Nincs többé "pisi-visszatartós" torna, sem csoportos tanfolyamok - otthonod kényelmében, privát körülmények között erősítheted a medencefenék izmait a jobb eredményért. A medence-torna még sosem volt ennyire egyszerű - néhány hetes időszak után jelentős javulás érhető el! A KegelSmart méretei: 34 mm x 83 mm  
 • Laselle™ Súlyozott edzőkészlet (3db; 48g, 38g, 28g)

  20 000 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

  Laselle™ Súlyozott edzőkészlet (3db; 48g, 38g, 28g)

  A Laselle™ súlyozott edzőkészlet 3 különböző súlyú erősítő eszközt tartalmaz, amik külön-külön,  illetve egymással  összekapcsolva  akár 6  különböző  kombinációban  is  használhatók.  Csak válassza  ki  az aktuális  képességeinek  megfelelő  súlyt  vagy  súlykombinációt, amivel teljes mértékben testreszabott edzést folytathat, és gyorsan erősítheti izmait.

  A medencefenék erősítése

  A Laselle súlyozott edzőkészlettel rendkívül egyszerűen és hatékony módon lehet a medencefenéki izmokat erősíteni. Kortól függetlenül minden nőnek elengedhetetlen ezeknek az izmoknak a karbantartása és erősítése a megfelelő intim egészség érdekében. A medencefenék rendellenességek növekvő számának kezelésére, a medencefenék izmainak erősítése céljából a Laselle™ Súlyozott Eszközök segítségével ellenállási gyakorlatokat lehet végezni. Segítségével könnyedén elsajátítható a helyes emelés-szorítás módszer. A gömb alakú eszköz belsejében található súly mozgás hatására forogni és mozgolódni kezd, és enyhe rezgéseket bocsájt ki. Ennek köszönhetően megerősítést ad az eszköz megfelelő elhelyezkedéséről is. Ezek a hüvelyi súlyok tehát nagyszerű intenzitást adnak az ismert intim torna, gátizomtorna és kegel gyakorlatokhoz. A Laselle megfelelő választás azoknak, akiknek már több tapasztalatuk van a súlyokkal történő edzéssel, és azoknak, akik szeretnék fokozni az izmokkal szembeni ellenállást a Kegel torna során. Minden termék sima felületű, orvosi szilikonból készül, melyek a megfelelő higiénia érdekében teljesen vízállók. A különböző súlyoknak hála teljesen személyre szabott tempóban lehet erősíteni az izmokat. A Laselle hüvelygolyók átmérője: 36 mm A Laselle™ tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használj egy víz alapú síkosító gélt is! A Laselle™ súlyozott erősítő eszközök használata nem javasolt terhesség alatt és a szülés utáni korai regenerációs fázisban.
 • Laselle™ medencefenék erősítő súly – 48g (Haladó)

  6 800 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

  Laselle™ 48 g - Erős ellenállást biztosít

  A Laselle™ 48 g tökéletes azoknak, akiknek már több tapasztalatuk van a súlyokkal történő edzéssel és azoknak, akik szeretnék fokozni az izmokkal szembeni ellenállást a Kegel torna során. Az apró súlyozott eszközzel rendkívül egyszerűen és hatékony módon lehet a medencefenéki izmokat erősíteni. Kortól függetlenül minden nőnek elengedhetetlen ezeknek az izmoknak a karbantartása és erősítése a megfelelő intim egészség érdekében.

  A medencefenéki izmok erősítése

  A medencefenék izmaival kapcsolatos rendellenességek növekvő számának kezelésére, a medencefenék izmainak erősítése céljából a Laselle™ súlyozott eszköz segítségével ellenállási gyakorlatokat lehet végezni. Segítségével könnyedén elsajátítható a helyes emelés-szorítás módszer. A gömb alakú eszköz belsejében található súly mozgás hatására forogni és mozgolódni kezd, és enyhe rezgéseket bocsájt ki. Ennek köszönhetően megerősítést ad az eszköz megfelelő elhelyezkedéséről is. A hüvelyi súly tehát nagyszerű intenzitást ad az intim torna, a gátizomtorna és a Kegel gyakorlatokhoz. Sima felületű, orvosi szilikonból készül, a higiénia érdekében pedig teljes mértékben vízálló.

  Több súlyban is elérhető

  A   Laselle™  erősítő eszköz még két különböző súlyban érhető el:
  • 28 g - Enyhe ellenállást biztosít
  • 38 g - Közepes ellenállást biztosít
  A súlyok külön-külön,  illetve egymással  összekapcsolva  6  különböző  kombinációban  is  használhatók.  Csak válassza  ki  a  képességeinek  megfelelő  súlyt  vagy  súlykombinációt, amivel teljes mértékben testreszabott edzést folytathat, és gyorsan erősítheti izmait. A Laselle hüvelygolyók átmérője: 36 mm A Laselle™ tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használj egy víz alapú síkosító gélt is! A Laselle™ súlyozott erősítő eszköz használata nem javasolt terhesség alatt és a szülés utáni korai regenerációs fázisban.
 • Laselle™ medencefenék erősítő súly – 38g

  6 800 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

  Laselle™ 38g - Közepes ellenállást biztosít

  A 38 grammos Laselle™ optimális azoknak, akiknek már van tapasztalatuk a súlyok nélküli medencefenék edzéssel. Az apró eszközzel rendkívül egyszerűen és hatékonyan lehet a medencefenéki izmokat erősíteni. Ideális minden nőnek, az életük minden szakaszában, az intim egészség fenntartása érdekében.

  A medencefenék erősítése

  A Laselle™ hüvelysúly segítségével ellenállási gyakorlatokat lehet végezni. Könnyen elsajátítható vele a helyes emelés-szorítás módszer. Az eszköz belsejében található apró súly mozgás hatására forogni és mozgolódni kezd, és enyhe rezgéseket bocsájt ki. Ennek köszönhetően nem csak ellenállást biztosít, hanem megerősítést ad az eszköz megfelelő elhelyezkedéséről is. A súlyozott edző eszköz tehát nagyszerű intenzitást ad az intim torna, a gátizomtorna és a Kegel gyakorlatokhoz. Sima felületű, orvosi szilikonból készül, és a megfelelő higiénia érdekében teljesen vízálló.

  Több súly variációban is kapható

  A   Laselle™  erősítő eszköz még két különböző súlyban érhető el:
  • 28 g - Enyhe ellenállást biztosít
  • 48 g - Erős ellenállást biztosít
  A súlyok külön-külön,  illetve egymással  összekapcsolva  6  különböző  kombinációban  is  használhatók.  Csak válassza  ki  a  képességeinek  megfelelő  súlyt  vagy  súlykombinációt, amivel teljes mértékben testreszabott edzést folytathat, és gyorsan erosítheti izmait. A Laselle hüvelygolyók átmérője: 36 mm A Laselle™ tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használj egy víz alapú síkosító gélt is! A Laselle™ súlyozott erősítő eszköz használata nem javasolt terhesség alatt és a szülés utáni korai regenerációs fázisban.
 • Laselle™ medencefenék erősítő súly – 28g

  6 800 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.

  Laselle™ 28g - Enyhe ellenállást biztosít

  A Laselle™ 28 g optimális azoknak a nőknek, akik még csak most ismerkednek a medencefenék izmait érintő intim tornával, vagy akik gyengébb medencefenéki izmokkal rendelkeznek. Az apró hüvelyi eszközzel nagyon egyszerűen és hatékonyan lehet a medencefenéki izmokat erősíteni. A medencefeneket érintő gyakorlatok ideálisak minden nőnek, az életük minden szakaszában, az intim egészség fenntartása érdekében.

  A medencefenék erősítése

  A Laselle™ hüvelysúly segítségével ellenállási gyakorlatokat lehet végezni. Könnyen elsajátítható vele a helyes emelés-szorítás módszer. Az eszköz belsejében található apró súly mozgás hatására forogni és mozgolódni kezd, és enyhe rezgéseket bocsájt ki. Ennek köszönhetően nem csak ellenállást biztosít, hanem megerősítést ad az eszköz megfelelő elhelyezkedéséről is. A súlyozott edző eszköz tehát nagyszerű intenzitást ad az intim torna, a gátizomtorna és a Kegel gyakorlatokhoz. Az eszköz sima felületű, test-barát, orvosi szilikonból készül, és teljesen vízálló.

  Több súlyban is elérhető

  A   Laselle™  erősítő eszköz még két különböző súlyban érhető el:
  • 38 g - Közepes ellenállást biztosít
  • 48 g - Erős ellenállást biztosít
  A súlyok külön-külön,  illetve egymással  összekapcsolva  6  különböző  kombinációban  is  használhatók.  Csak válassza  ki  a  képességeinek  megfelelő  súlyt  vagy  súlykombinációt, amivel teljes mértékben testreszabott edzést folytathat, és gyorsan erosítheti izmait. A Laselle hüvelygolyók átmérője: 36 mm A Laselle™ tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt! A maximálisan kényelmes használat érdekében pedig használj egy víz alapú síkosító gélt is! A Laselle™ súlyozott erősítő eszköz használata nem javasolt terhesség alatt és a szülés utáni korai regenerációs fázisban.