fbpx

Menstruációs kehely

 • Lily Cup™ Compact menstruációs kehely – A méret

  9 290 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  Az A méret azoknak a nőknek megfelelő, akik még nem szültek, vagy akik császárral szültek.

  A világ első összecsukható menstruációs kelyhe

  Hozd ki a maximumot a menstruációs kelyhedből ezzel az egyedi dizájnnal. A Lily Cup Compact teljesen laposra összecsukható és betehető a hozzá tartozó kisméretű tartóba. Bárhová magaddal viheted a táskádban, hogy soha ne érjen kellemetlen meglepetés! Csak mosd meg a kelyhet használat után és tedd a diszkrét tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen.

  Milyen előnyei vannak?

  • A menstruációs folyadékot összegyűjti, nem pedig beszívja, ezért nem borítja fel az intim egyensúlyt és nem okoz olyan szárazérzetet, mint a tampon.
  • Rendkívül puha és vékony orvosi szilikonból készül, ennek köszönhetően viselés közben szinte érezhetetlen.
  • 12 órás maximális biztonságot nyújt cserélés nélkül, éjjel-nappal!
  • Az újrahasználható Lily Cup Compact segítségével nem csak rengeteg pénzt spórolsz meg, hanem a környezetet is kíméled!
  A csomag tartalma: kehely, utazó tartó, leírás A "Compact A típusú" kehely méretei: 58 mm x 42 mm x 42 mm
 • Lily Cup™ Compact menstruációs kehely – B méret

  9 290 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  A B méret azoknak a nőknek megfelelő választás, akik hüvelyi úton szültek, vagy akiknek a medencefenéki izmai gyengébbek.

  Lily Cup Compact - A világ első olyan menstruációs kelyhe, ami összecsukható

  Hozd ki a maximumot a kelyhedből ezzel az igazán egyedi formatervezéssel. A Lily Cup Compact kehely teljesen laposra összecsukható és berakható a hozzá tartozó kisméretű tartóba. Ennek köszönhetően a táskádban bárhová magaddal viheted, hogy soha ne érjen kellemetlen meglepetés! Csak mosd meg a kelyhet használat után és tedd a diszkrét tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen.

  Milyen előnyökkel rendelkezik?

  • Összegyűjti, nem pedig beszívja a menstruációs folyadékot, ennek köszönhetően nem borítja fel az intim egyensúlyt és nem okoz olyan kellemetlen szárazérzetet, mint a tampon.
  • Puha és vékony orvosi szilikonból készül, így rendkívül kényelmes a viselése, sőt szinte teljesen érezhetetlen.
  • Akár 12 óráig folyamatosan maximális biztonságot nyújt, cserélés nélkül, éjjel-nappal!
  • A Lily Cup Compact újrahasználható akár évekig, ezért nem csupán rengeteg pénzt spórolhatsz meg, hanem a környezetet is kímélheted!
  A csomag tartalma: kehely, utazó tartó, leírás A “Compact B típusú” kehely méretei: 58 mm x 45 mm x 45 mm
 • Lily Cup™ menstruációs kehely – A méret

  9 290 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  Az A méret azoknak a nőknek megfelelő, akik még nem szültek, vagy akik császárral szültek.

  Az egyetlen kehely, amit olyan vékonyan fel lehet tekerni, mint egy tampont

  Hozd ki a maximumot a menstruációs kelyhedből ezzel az egyedi dizájnnal. A kehely dőlt formája tökéletesen illeszkedik a női test adottságaihoz.  A könnyen feltekerhető kialakítással pedig nagyon egyszerű és kényelmes a felhelyezés! A Lily Cup-hoz egy diszkrét tartó tasak is jár, amiben bárhová magaddal viheted a táskádban, hogy soha ne érjen kellemetlen meglepetés! Csak mosd meg a kelyhet használat után és tedd a tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen.

  Milyen előnyei vannak?

  • A menstruációs folyadékot összegyűjti, nem pedig beszívja, ezért nem borítja fel az intim egyensúlyt és nem okoz olyan szárazérzetet, mint a tampon.
  • Rendkívül puha és vékony orvosi szilikonból készül, ennek köszönhetően viselés közben szinte érezhetetlen.
  • 12 órás maximális biztonságot nyújt cserélés nélkül, éjjel-nappal!
  • Az újrahasználható Lily Cup segítségével nem csak rengeteg pénzt spórolsz meg, hanem a környezetet is kíméled!
  • A Lily Cup megfelelő választás azoknak a nőknek, akiknek magasan helyezkedik el a méhszája.
  A csomag tartalma: kehely, tartó tasak, leírás Az “A típusú” kehely méretei: 78 mm x 40 mm x 40 mm
 • Lily Cup™ menstruációs kehely – B méret

  9 290 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  A B méret azoknak a nőknek lehet tökéletes választás, akik hüvelyi úton szültek, vagy akiknek a medencefenéki izmai gyengébbek.

  A világ egyetlen kelyhe, amit olyan vékonyan fel lehet tekerni, mint egy tampont

  Hozd ki a maximumot azokból a napokból és a menstruációs kelyhedből ezzel az egyedi kialakítással. Az enyhén dőlt forma tökéletesen illeszkedik a női test anatómiai adottságaihoz. A menstruációs kehely felhelyezése sosem volt még ennél egyszerűbb - mindez a könnyedén feltekerhető dizájnnak köszönhető! A Lily Cup kehelyhez egy diszkrét tartó tasak is jár, amiben bárhová magaddal viheted a táskádban, hogy soha ne érhessen kellemetlen meglepetés! Csak mosd meg a menstruációs kelyhet használat után, majd tedd bele a tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen.

  Milyen előnyökkel rendelkezik?

  • Összegyűjti, nem pedig beszívja a folyadékot, ezért egyáltalán nem borítja fel az intim egyensúlyt és nem okoz olyan szárazérzetet, mint a tampon.
  • Rendkívül puha és vékony orvosi szilikonból készül, így viselés közben annyira kényelmes, hogy szinte érezhetetlen.
  • 12 órán keresztül maximális biztonságot nyújt cserélés nélkül, éjjel-nappal!
  • Az évekig újrahasználható Lily Cup segítségével nem csak rengeteg pénzt spórolsz meg, de a környezetet is kíméled!
  • A Lily Cup a kialakítása miatt megfelelő választás azoknak a nőknek, akiknek magasan helyezkedik el a méhszája.
  A csomag tartalma: kehely, tartó tasak, leírás A “B típusú” kehely méretei: 78 mm x 43,5 mm x 43,5 mm
 • Lily Cup™ ONE menstruációs kehely

  8 290 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  A tökéletes kezdő kehely. Apró, kényelmes, kompakt. A Lily Cup One kifejezetten azon lányok és nők számára lett tervezve, akik most ismerkednek a menstruációs kehellyel. Rendkívül puha, kényelmes, hipoallergén orvosi szilikonból készül, és egyedi formájának köszönhetően nagyon egyszerű használni! Stabil peremmel és eltávolító hurokkal rendelkezik a maximális nyugalomért és biztonságért. Hozd ki a maximumot a menstruációs kelyhedből ezzel az egyedi dizájnnal: teljesen laposra összecsukható, hogy bárhová magaddal vihesd a táskádban a hozzá tartozó kisméretű tartóban. A Lily Cup One új utakat nyit a menstruáció terén: a folyadékot nem felszívja, hanem összegyűjti, ezáltal nem okoz olyan száraz érzetet, mint a tamponhasználat, ezenkívül pedig szagmentes is. A Lily Cup One kis méretű és formája tökéletesen illeszkedik a női test adottságaihoz a maximális kényelem érdekében. Egy kehely akár 2 évig is használható, így nem csak rengeteg pénzt spórolsz meg, hanem a környezetet is kíméled! A menstruációs kehely tisztításához válaszd a kifejezetten erre a célra kifejlesztett alkoholmentes intimeszköz-tisztító sprayt! A Lily Cup One egy méretben érhető el. A gyengébb és az erős vérzéshez is megfelelő. A csomag tartalma: kehely, utazó tartó, leírás A kehely mérete: 47 mm x 39 mm x 39 mm
 • Ziggy Cup™ menstruációs kehely

  12 990 Ft Az ár már tartalmazza az Áfát.
  Az Intimina legkényelmesebb menstruációs kelyhe! A forradalmi laposan illeszkedő dizájnnak köszönhetően egyáltalán nem érezhető a viselés közben – akármit is csinálsz! Ez az egyetlen olyan kehely, amit szexuális együttlétek közben is viselhetsz. Ezáltal teljesen egyedülállóan végtelen lehetőségeket és akár 12 órás non-stop védelmet nyújt. Puha, papírvékony és a maximális szivárgásmentesség érdekében dupla peremmel rendelkezik. A Ziggy kehellyel megkapsz mindent, amire a menzeszed közben vágysz: kényelem, magabiztosság és teljes szabadság. Hatszögletű mintázat Erősséget, tartósságot és ellenállást biztosít a kehelynek, hogy a menstruációs folyadék a helyén maradjon – akár együttlétek közben is. Nagy űrtartalom A 76 ml-es űrtartalomnak köszönhetően akár 12 órán keresztül használható szivárgás- és szagmentesen – bármilyen erősségű is a vérzés! Kényelmes és egyszerű a használata A Ziggy puha és rugalmas anyagból készül, így könnyedén felhelyezhető. A méhnyak alá helyezve felveszi a test természetes alakját. Hipoallergén orvosi szilikonból készül 100 százalékig vékony orvosi szilikonból készül. Akár 2 éven keresztül folyamatosan használható! Vidd magaddal bárhova! Soha ne érjen kellemetlen meglepetés! A Ziggy kehely egy higiénikus szilikon utazó tartóval kapható, amit könnyedén magaddal vihetsz a táskádban. Csak mosd meg a kelyhet használat után és tedd a diszkrét tartóba, hogy a védelem mindig kéznél legyen. A csomag tartalma: kehely, utazó tartótok, leírás A "Ziggy típus" méretei: 75 mm x 65 mm