Miért kéne a párodnak étrend-kiegészítőt szednie a babaprojekt alatt? Nem elég csak neked szedni valamit? Egy tanulmány szerint világszerte drasztikusan csökken a férfiak spermaszáma és a spermium életképessége, késleltetve vagy akadályozva ezzel a teherbeesést. A férfiak nagy része mégsem tesz azért, hogy növelje a termékenységét egészen addig, amíg ki nem derül, hogy nincs minden rendben a spermájával.

Hogyan tudsz hosszú hónapokat, akár éveket spórolni magatoknak a férfi termékenységjavító vitaminnal és miért kellene minden babát akaró férfinak szednie a Conceptio®-t?

Még mindig az él a közhiedelemben, hogy csak a nőknek javasolt étrend-kiegészítőt szednie és azt is elég a terhesség és a szoptatás alatt. Sokan gondolhatjátok azt, hogy a terhesség előtt csak azoknak szükséges a vitamin, akiknek nehezen megy a teherbeesés vagy akinek a táplálkozása amúgy is vitaminokban és antioxidánsokban szegény. A férfiak pedig szinte egyáltalán nem szednek termékenységjavító vitaminokat. Ha mégis szednek, az is általában akkor történik meg, amikor már próbálkoztok egy ideje, te elmész orvoshoz és kiderül, veled semmi gond. Akkor jön a gondolat, hogy lehet, a párodnak vannak problémái a termékenységével.

a férfiak is használhatnak értrend-kiegészítőt

Mit tehettek, ha nem akartok hónapokat vagy éveket várni, mire kiderül, párodnak meddőségi gondjai vannak?

Mérd fel, mik lehetnek rizikófaktorok!

Igaz a párodra valamelyik állítás?

  • 40 éves elmúlt
  • Dohányzik
  • Napi három kávénál többet iszik
  • Napi egy pohár bornál több alkoholt iszik
  • Sokat stresszel
  • El van hízva
  • Szennyezett környezetben él vagy dolgozik

Ha bármelyik igaz rá, akkor nagyobb az esélye annak, hogy alacsony a sperma száma vagy azok nem elég életképesek és emiatt nem sikerül vagy valószínűleg csak később sikerül teherbe esned.

Mivel a gyerekvállalás kitolódott, a negyvenes férfiaknál is gyakoribb, hogy ebben a korban lesznek első vagy sokadik alkalommal apukák. A dohányzás szintén „népbetegség” Magyarországon, állítólag a felnőtt lakosság 28%-a cigizik. Az alkohol és kávéfogyasztásban szintén EU-s szinten az élen járunk. A magyarok 30 százaléka el van hízva. Ezek mind olyan rizikófaktorok, amik ronthatják a sperma minőségét.

fokozzátok a férfi termékenységet

A párod se nem negyven éves, elhízva sincs, nem is dohányzik, az egyik fenti állítás sem igaz rá. Neki miért kellene szednie a Conceptio® Férfiaknak étrend-kiegészítőt?

Hosszú az út addig, hogy kiderül, a párod úszói nem érik el a célt. A próbálkozás, a kivizsgálás önmagában hosszú hónapokig, talán évekig elhúzódó folyamat és a férfi vitaminok szedése csak ez után kezdődik. A sperma életciklusa három hónap, bár spermium minden nap termelődik, három hónap kell ahhoz, hogy teljesen fejlettek legyenek. Nehéz megmondani, hol tart a folyamat, amikor elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt. Ezért javasolt a szedése legalább hat hónapig.

Ha nem tudjátok, hogy a párod meddőséggel küzd, évekig is eltarthat, mire kiderül és végre terhes is leszel. Ezért a Conceptio® Férfiaknak szedése már akkor javasolt, mi előtt kiderülne, hogy párodnak termékenységi problémái lehetnek. A Conceptio® Férfiaknak étrend-kiegészítőben megtalálható L-karnitin a koenzimmel együtt energetizáló hatással van a spermiumra, így az eleve mozgékony spermiumok még gyorsabban célba érhetnek. Ha az ovuláció napján, illetve pár nappal már előtte is együtt vagytok a pároddal, ezzel növelhetitek a hamarabbi teherbeesés esélyét. A gyorsabb spermium hamarabb célba érhet. Arról nem is beszélve, hogy az L-karnitin zsírégető és izomépítő hatásáról is ismert: Így párod nem csak termékenyebb, de fittebb is lesz. Az L-karnitin nem csak a spermiumnak ad extra energiát, hanem az állóképességét is növelheti vele.

tegyetek közösen a babáért

A Conceptio® Férfiaknak az L-karnitin mellett cink tartalmával segíti a normál termékenység és megtermékenyítés folyamatát, a szelén pedig a normál spermaképződéshez járul hozzá.

Több információt a termékről az alábbi linken találsz, ahol az információszerzés mellett a termék megvásárlására is lehetőséged nyílik: https://www.diamondlily.hu/termek/conceptio-ferfiaknak-komplex-etrendkiegeszito/

További cikkeink a témában: